Real Madrid sikrer Kylian Mbappe med signeringsbonus på £85 millioner

    Den franske fotballsensasjonen Kylian Mbappe har fullført sitt etterlengtede skifte til Real Madrid, og skal ha sikret seg en signeringsbonus på over 85 millioner pund, eller 108,4 millioner dollar, i løpet av de neste fem årene. Overgangen følger Real Madrids nylige triumf i UEFA Champions League, og markerer deres 15. tittelseier. Mbappe uttrykte sin begeistring på sosiale medier, og beskrev flyttingen som en drøm som gikk i oppfyllelse og takket fansen for deres støtte. Hans ankomst til Real Madrid vekker ikke bare spenning på banen, men driver også salget av fotballdrakter med hans ikoniske nummer.

    Real Madrid bekreftet avtalen om at Mbappe skal bli med i klubben de neste fem sesongene, selv om spesifikke økonomiske detaljer ikke ble offentliggjort. Den 25 år gamle verdenscupvinneren vil slå seg sammen med stjerner som Vinícius Jr. og Jude Bellingham i Real Madrid, og potensielt danne et formidabelt fotballdynasti. Mbappe, PSGs toppscorer gjennom tidene, vil ha på seg trøyen nummer 9 i Real Madrid, og knytter seg til laget ved utløpet av kontrakten hans med PSG i juni. Fra de travle gatene i Madrid til nettbutikker over hele verden, etterspørselen etter Mbappé drakter skyter i været mens fansen forbereder seg på å støtte sin nye stjerne.

    Sky Sports rapporterte at Mbappes signeringsbonus fra Real Madrid ville overstige £85 millioner, som skal betales over varigheten av hans femårskontrakt. Mbappes flytting til Madrid har vært gjenstand for spekulasjoner i noen tid, til og med før kontraktsforlengelsen hans med PSG i 2022. I løpet av sin periode med PSG samlet Mbappe en rekke utmerkelser, inkludert ligatitler og bemerkelsesverdige 250 mål. Han klarte imidlertid ikke å sikre seg en Champions League-tittel med PSG, en prestasjon han prøver å legge til sin strålende karriere, som allerede inkluderer en VM-triumf med Frankrike i 2018.

    Mbappes kunngjøring ble ledsaget av nostalgiske bilder av ham iført en Real Madrid-jakke under et tidligere besøk i klubben, hvorav ett fanger et møte med den tidligere Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo. Spissens overgang til Real Madrid representerer en betydelig milepæl i karrieren hans, ettersom han har som mål å bidra til klubbens fortsatte suksess på både hjemlig og europeisk front.

    Verwante Tags

    fotballdrakter Mbappé drakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!