England overvinner Nederland i dramatisk semifinale thriller

    England sikret seg sin plass i sin andre EM-finale på rad med en spennende 2-1-seier i comeback over Nederland, avsluttet med et dramatisk stoppmål. Innbytter Ollie Watkins dukket opp som helten, og unngikk Stefan de Vrijs utfordring om å stikke ballen i nederste hjørne, akkurat da kampen så ut til å bli forlenget. Dette sene målet avsluttet et intenst møte i Dortmund, hvor nederlenderne først hadde overtaket. Havet av oransje og hvite billige fotballdrakter på tribunen reflekterte den intense rivaliseringen mellom Nederland og England i denne gripende semifinalen.

    Kampen hadde en eksplosiv start, med Xavi Simons som ga Nederland en tidlig ledelse i det 7. minutt. Simons utnyttet et defensivt spill fra England, og grep ballen og slapp et kraftig skudd fra utenfor feltet, og traff den andre stolpen for å bringe laget sitt foran. Denne tidlige streiken satte tonen for en svært konkurransedyktig semifinale.

    England møtte ytterligere motgang da VAR kalte dommer Felix Zwayer for å gå gjennom en hendelse som involverte Denzel Dumfries og Harry Kane. Etter gjennomgang tildelte Zwayer en straffe, og slo fast at Dumfries hadde felt Kane i oppfølgingen. Kane satte selvsikkert straffen og sendte ballen lavt forbi keeper Bart Verbruggens høyre hånd for å utligne for England.

    Kampen nådde sitt høydepunkt på stoppetid. Watkins, som kom inn for Kane, gjorde det avgjørende. Etter å ha mottatt en pasning fra andre innbytter Cole Palmer, snudde Watkins med ryggen mot mål raskt og avfyrte et lavt skudd i det lengste hjørnet, og etterlot det nederlandske laget lamslått. Mens fansen på stadion stolte tok på seg EM 2024 England draktsett sine, var de vitne til en uforglemmelig kamp fylt med drama og spenning.

    Watkins, som reflekterte over det sentrale målet sitt, uttrykte sin begeistring: "Utrolig - jeg har ventet på det øyeblikket i flere uker. Det har tatt mye hardt arbeid for å komme dit jeg er i dag. Jeg fikk muligheten og tok den med begge to. hender." Aston Villa-spissen, som var den fjerde toppscoreren i Premier League forrige sesong, fremhevet sin utholdenhet og vilje til å gripe øyeblikket.

    England forbereder seg nå til å møte Spania i finalen i Berlin. Spania sikret plassen i finalen ved å beseire Frankrike 2-1, med mål fra den 16 år gamle sensasjonen Lamine Yamal og Dani Olmo. Til tross for en kampanje som har sett øyeblikk av inkonsekvens, er Gareth Southgates England-lag på randen av sitt første store trofé siden 1966, drevet av drømmer om europeisk ære.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter EM 2024 England draktsett

    Reacties

    Note: HTML is not translated!