Julian Alvarez er klar til Atletico Madrid i Blockbuster Transfer fra City

    Atletico Madrid har angivelig oppnådd en betydelig avtale, verdt omtrent 13 milliarder Ksh (81,5 millioner pund), for å sikre tjenestene til Manchester City-spissen Julian Alvarez. Denne overføringsavtalen, hvis den blir fullført, vil markere en rekordavgang for City, og overgå det tidligere gebyret på 50 millioner pund mottatt fra Chelsea for Raheem Sterling i 2022. Alvarez, som kom til City fra River Plate for 17 millioner euro i januar 2022, har sett sin verdien stiger etter imponerende prestasjoner, inkludert å hjelpe City med å sikre en tredobling i 2023 og nok en Premier League-tittel forrige sesong.

    Den argentinske spiss, kjent som «La Araña», uttrykte sin intensjon om å utsette eventuelle avgjørelser om fremtiden hans til etter Argentinas deltagelse i OL i 2024, hvor de nylig ble eliminert av vertene Frankrike. For øyeblikket på ferie etter OL-oppholdet, forventes Alvarez å ankomme Madrid tidlig neste uke for å avslutte diskusjoner på personlige vilkår med Atletico Madrid. Mens Alvarez forbereder seg på å bytte billige fotballdrakter sine mot Atletico Madrids kjente striper, lover flyttingen å styrke Atleticos lag foran den kommende sesongen.

    Til tross for Alvarez sitt ønske om mer spilletid, nølte City i utgangspunktet med å gi slipp på 24-åringen, som scoret 36 mål på 103 kamper over to sesonger. Men i samsvar med deres tidligere praksis med spillere som Ilkay Gundogan og Riyad Mahrez, har City valgt å ikke hindre Alvarez sitt ønske om å gå videre. Fansen kan forutse Alvarez sin debut i Atlético Madrid drakter, ettersom den allsidige forwarden har som mål å gjenskape sin scoringsevne sett under hans periode i Manchester City.

    Atletico Madrids oppkjøp av Alvarez vil øke sommerforbruket deres til over €180 millioner. Klubben bekreftet nylig signeringene av Alexander Sørloth og Robin Le Normand for omtrent €65 millioner til sammen, med Chelseas Conor Gallagher også klar til å bli med for €42 millioner.

    Alvarezs innflytelse på City forrige sesong var dyp, og bidro med 19 mål og 13 assists i alle konkurranser, sentralt i Citys suksesser i Premier League, Champions League og FA-cupen. Hans forestående avgang får City til å vurdere sine alternativer, spesielt som en backup til Erling Haaland, som gikk glipp av en betydelig del av forrige sesong på grunn av skade.

    Totalt sett betyr Alvarez' potensielle overgang til Atletico Madrid en betydelig overgang i europeisk fotball, og fremhever både spillerens stigende status og Atleticos ambisjoner i den kommende sesongen.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Atlético Madrid drakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!