Mbappé scorer på debut som Real Madrid Lift UEFA Super Cup

    Kylian Mbappé gjorde en imponerende debut for Real Madrid, og scoret i klubbens 2-0-seier over Atalanta i UEFA Super Cup. Den franske kapteinen, som tok på seg Real Madrids ikoniske hvite trøye for første gang i en konkurransekamp, ​​scoret det andre målet i det 68. minutt, og sikret seieren til de spanske mesterne. Kampen, som ble holdt på National Stadium i Warszawa, så Mbappé spille 82 minutter, hvor han kyndig avsluttet en pasning fra Jude Bellingham, og sendte ballen i det øverste hjørnet av nettet. Mbappé tok stolt på seg en av de mest ikoniske billige fotballdrakter i verden da han debuterte i Real Madrid i UEFA Super Cup.

    Real Madrids nye system under Carlo Ancelotti så Jude Bellingham i en mer sentral midtbanerolle, slik at han kunne ta kontroll over spillet i andre omgang. Vinícius Jr. strålte også, og leverte en strålende assist til Federico Valverdes åpningsmål. Til tross for deres dominans, følte Madrid fortsatt presset til Mbappés mål lette på spenningen.

    Etter kampen uttrykte Mbappé sin tillit, og uttalte at det er «ingen grense» for hvor mange mål han og Real Madrid kan score denne sesongen. På spørsmål om 50 mål var et realistisk mål, understreket han viktigheten av teamsuksess og sa: "Hvis jeg kan score 50 mål, er det 50. Men det viktigste er å vinne og forbedre seg som et lag, fordi vi går å vinne som et lag." Mbappés debut i Real Madrid drakter vil bli husket som begynnelsen på en ny æra for de spanske gigantene.

    Mbappé feiret med sin varemerkede gest, og fikk selskap av Vinícius Jr. og Rodrygo, hans medangripere som forventes å være en formidabel kraft i europeisk fotball denne sesongen. Etter å ha reflektert over sin debut, delte Mbappé sin begeistring over å endelig ha på seg Real Madrid-skjorten, et øyeblikk han lenge hadde forventet. Bellingham, som selv hadde en sterk prestasjon, berømmet Mbappé og la merke til at det var "bestemt" for ham å score i debuten.

    Mbappés overgang til Real Madrid, fullført på en gratis overgang fra Paris Saint-Germain, avsluttet en langvarig og høyprofilert overgangssaga. Mens Ancelotti fortsatt trenger å finjustere angrepsalternativene sine, med nysigneringen Endrick som ennå ikke er med, har den italienske treneren en overflod av talenter til rådighet når Real Madrid tar fatt på den nye sesongen.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Real Madrid drakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!