Tysklands EM 2024-lag: Emre Can erstatter Pavlović på grunn av sykdom

    Tysklands trener, Julian Nagelsmann, har kalt opp Emre Can fra Borussia Dortmund for å erstatte Bayern Münchens Aleksandar Pavlović, som går glipp av det kommende EM på grunn av sykdom. Pavlović, en 20 år gammel midtbanespiller for Bayern München, hadde en breakout-sesong, og spilte 22 kamper for førstelaget og scoret to mål. Etter å ha vært med Bayern siden han var syv år, fikk Pavlović sin første seniorkamp for Tyskland i år, men vil nå ikke være i stand til å delta i EM 2024.

    Emre Can, kapteinen til Borussia Dortmund, har blitt kalt inn i den tyske troppen som en sen erstatter. Can blir med på laget foran åpningskampen mot Skottland på fredag. Med 43 landskamper for Tyskland, forventes Can å gi støtte til midtbanespillerne Toni Kroos, Robert Andrich og Pascal Gross. Til tross for utfordringer denne sesongen i Dortmund, spilte Can en avgjørende rolle i deres reise til Champions League-finalen, og startet i 11 kamper, inkludert alle utslagskampene.

    Nagelsmann uttrykte behovet for en annen defensiv midtbanespiller i troppen etter Pavlovićs tilbaketrekning, og fremhevet Cans beredskap til å gå opp. Lanseringen av den nye sesongens billige fotballdrakter så en økning i salget, med supportere som var ivrige etter å vise sin lojalitet og støtte til laget sitt. Selv om Can ikke tidligere har spilt under Nagelsmann, representerte han sist Tyskland i en 2-1-seier over Frankrike under midlertidig trener Rudi Völler i september. Denne innkallingen markerer en betydelig retur for Can til landslagsoppsettet.

    Tysklands Euro 2024-kampanje begynner mot Skottland 14. juni, etterfulgt av kamper mot Ungarn 19. juni og Sveits 23. juni. Som vertskap for turneringen denne sommeren har Tyskland som mål å ta en rekord fjerde EM-tittel. Nagelsmanns beslutning om å hente Can, til tross for hans siste kamper, reflekterer et strategisk trekk for å styrke lagets defensive midtbanealternativer, og sikre dybde og erfaring i deres søken etter mesterskapet.

    Mens Tyskland forbereder seg til turneringen, bringer Cans inkludering en blanding av erfaring og besluttsomhet til et lag som ønsker å gjenvinne sin status som Europas beste fotballnasjon. De nye EM 2024 Tyskland drakter har en elegant design med tradisjonelle svarte, røde og gullaksenter. De kommende kampene vil være avgjørende for Nagelsmanns lag når de prøver å få en sterk start på hjemmebane.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter EM 2024 Tyskland drakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!