Sene mål driver Real Madrid forbi Stuttgart i UCL-åpningen

    Real Madrid startet sitt Champions League-tittelforsvar med en hardkjempet 3-1-seier over Stuttgart hjemme. Kampen hadde en dramatisk avslutning, med sene mål fra Antonio Rüdiger og Endrick som sikret seieren etter at Deniz Undav hadde utlignet for gjestene. Fans kledd i Real Madrid drakter fylte tribunen, og skapte en elektrisk atmosfære som satte fart på spillernes prestasjoner.

    Stuttgart startet kampen sterkt, og truet med å ta en tidlig ledelse, men ble gjentatte ganger nektet av Real Madrids keeper, Thibaut Courtois. Madrid var litt heldige som gikk til pause uten å slippe inn, men de kastet ikke bort tiden på å hevde sin dominans i starten av andre omgang. Bare 30 sekunder senere scoret Kylian Mbappé sitt første Champions League-mål for klubben ved å trykke inn et innlegg fra Rodrygo. Ledelsen ble imidlertid kort, da Undav utlignet med en heading i det 68. minutt og satte press på hjemmelaget.

    Til tross for baklengsmålet svarte Real Madrid godt. Innbytter Luka Modric leverte en velplassert corner som Rüdiger konverterte med en kraftig heading i det 83. minutt, og førte Madrid nok en gang. Tidligere ble en potensiell straffe for Madrid omgjort etter at dommeren bestemte at Rüdiger hadde gått for lett ned. Stuttgart, spenstig som alltid, hadde utlignet, og satt opp en spennende avslutning på kampen.

    I de døende øyeblikkene la Endrick, som kom fra benken, et tredje mål med en langdistanseinnsats som gled forbi Stuttgarts keeper, Alexander Nübel. Dette målet befestet ikke bare Madrids seier, men gjorde også Endrick til den yngste Champions League-scoreren i klubbens historie. Møtet viste ikke bare spennende fotball, men også det livlige utvalget av billige fotballdrakter båret av fans, for å feire sportens globale rekkevidde.

    Courtois, kåret til kampens spiller, reflekterte over utfordringen fra Stuttgart, og erkjente deres angrepsdyktighet mens de uttrykte lettelse over å sikre seieren. Med denne seieren startet Real Madrid sin Champions League-kampanje på en positiv måte, men de vil møte tøffere motstandere i den kommende ligafasen, inkludert Liverpool, AC Milan og Borussia Dortmund, når de prøver å opprettholde sin status som europamestere.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Real Madrid drakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!