Chelseas stigende stjerne Rio Ngumoha drar til Liverpool for U18

    Liverpool har offisielt sikret signeringen av høyt rangerte tenåringsspiss Rio Ngumoha fra Chelsea, etter godkjenning fra Premier League. Ngumoha, en 16 år gammel prospekt, er satt til å slutte seg til Liverpools U18-lag for den kommende sesongen 2024-25. Trekningen hans kommer etter en prosess som involverer flere trinn og Premier League-klarering, og markerer et betydelig kupp for Liverpool. De nye Liverpool drakter med unge talenter som Rio Ngumoha forventes å bli en hit blant supportere som er ivrige etter å se friske fjes i aksjon.

    Ngumoha annonserte sin avgang fra Chelsea etter å ha uttrykt ønske om å forlate klubben i juni. Overgangen har vært spent i vente av Liverpool, som har vært interessert i det unge talentet siden forsommeren. I følge rapporter fra Fabrizio Romano har Ngumohas overføring blitt fullført etter å ha møtt Premier Leagues fem-trinns prosess. Han vil i første omgang signere en stipendiatkontrakt og slutte seg til Marc Bridge-Wilkinsons under-18-lag, med hans potensielle debut planlagt til en hjemmekamp mot Blackburn Rovers 14. september.

    I et dyptfølt Instagram-innlegg takket Ngumoha Chelseas akademi for støtten og mulighetene, inkludert trening med førstelaget tidligere i år. Anerkjent for sine enestående prestasjoner med Chelseas U16-lag i oktober i fjor, har Ngumoha allerede vunnet en turneringsspiller og er høyt ansett som et av de mest lovende unge angrepstalentene i engelsk fotball. Liverpools investering i Rio Ngumoha fremhever deres strategiske fokus på ungdomsutvikling, med sikte på å integrere lovende spillere i billige fotballdrakter.

    Liverpools evne til å gi en tydelig vei for unge spillere, som Jarell Quansah, Conor Bradley og Trey Nyoni, spilte en betydelig rolle i Ngumohas beslutning om å flytte til Anfield. Til tross for Chelseas misnøye med å la Ngumoha dra for det de anser som en beskjeden avgift, har rykter om at Liverpool brøt akademilønnsstrukturen for å sikre vingen blitt avvist.

    I tillegg til Ngumoha, har Liverpool også gått med på en overføringsavtale på 29 millioner pund for Georgias keeper Giorgi Mamardashvili, med ytterligere 4 millioner pund i tillegg. Mamardashvili blir i Valencia resten av inneværende sesong før han slutter seg til Liverpool neste sommer.

    Verwante Tags

    billige fotballdrakter Liverpool drakter

    Reacties

    Note: HTML is not translated!