Southgates EM 2024-lag: Rashford og Henderson går glipp av

    Marcus Rashford og Jordan Henderson er utelatt fra Gareth Southgates foreløpige 33-manns England-lag for EM 2024. Rashford, den 26 år gamle spissspilleren fra Manchester United, har hatt en utfordrende sesong, og klarte kun syv mål og to assist i 33 ligaer. opptredener. Til tross for at han spilte i syv England-kamper denne sesongen, ble han utelatt mot Belgia i mars.

    Southgates lag for EM 2024 inkluderer innkallinger til Eberechi Eze, Marc Guehi og Kobbie Mainoo, men det er ikke plass til Rashford eller Henderson. Troppen har også fem spillere uten topp: Liverpools Curtis Jones og Jarell Quansah, Evertons Jarrad Branthwaite, Crystal Palaces midtbanespiller Adam Wharton og Burnley-keeper James Trafford, som styrker en allerede sterk angrepsserie. Fotballdrakter som bærer navnene på nye tillegg til troppen, som Eze, Guehi og Mainoo, vil sannsynligvis fly ut av hyllene.

    Rashford har dukket opp i 60 England-kamper og scoret 17 mål, men klubbformen hans har vært underveldende, med bare åtte mål på 42 kamper for United. Southgate kommenterte avgjørelsen og sa: "Dette er vanskelige samtaler. Med Marcus føler jeg bare at andre spillere i det området av banen har hatt bedre sesonger.

    Henderson flyttet til Saudi-Arabias Al-Ettifaq fra Liverpool i fjor sommer før han gikk over til Ajax i januar. Southgate bemerket: "Henderson har gitt seg selv alle muligheter. Den avgjørende faktoren var skaden han fikk i den siste (internasjonale) leiren.» Henderson gikk glipp av fem uker på grunn av denne skaden og slet med å gjenvinne formen. Southgate la til, "Han er en fantastisk profesjonell. Det var en vanskelig samtale å ringe.» Fraværet av Rashford og Henderson fra EM 2024-troppen kan påvirke design og salg av EM 2024 England draktsett, med fans som vurderer mulighetene deres for personlige trøyer.

    Southgate møtte kritikk for å fortsette å velge Henderson etter hans flytting til Al-Ettifaq, gitt Saudi-Arabias kontroversielle menneskerettighetsrekord. Troppen har 11 forsvarere og 12 spissspillere, inkludert alle brede angrepsmuligheter, og Southgate bekreftet at dette antallet må reduseres innen 7. juni.

    Verwante Tags

    fotballdrakter EM 2024 England draktsett

    Reacties

    Note: HTML is not translated!